Skip to content Skip to footer

Anbefalinger

Anbefaling Bine

Bine Aalling Skovgaard

“Min Hestedagbog har givet mig den vildeste rejse på kort tid, idet den får dig til at reflektere over tingene. Som en para- og konkurrencerytter har denne dagbog sat tingene i perspektiv for mig.

Som gammel elitesvømmer har jeg altid, når det kom til konkurrencer været utrolig nervøs. Dette er noget, jeg desværre ikke har rystet af mig i løbet af årerne. Da jeg dyrkede eliteidræt, skrev jeg også træningsdagbog. Det gav mig et konstruktivt overblik over min træning. Det vil jeg gerne føre videre med BB. For mig er det rart at gå tilbage og kigge på de træninger jeg har haft, se udviklingen både i forhold til BB og os som equipage. Jeg får tingene sat i perspektiv og det er brugbart for mig. Sammenholdt med andre ting har jeg virkelig haft brug for denne dagbog i forhold til mit mindset og BB. Jeg mærker, min nervøsitet lægger sig efter jeg er begyndt at skrive i dagbogen. Derfor er dagbogen vigtigt for mig.

Jeg vil klart anbefale denne dagbog til alle sportsudøvere, ung eller gammel, har egen hest eller låner en rideskolehest, at få skrevet dagbog, hvordan det går med træning, mindset, hestens velvære etc. Jeg skriver altid dagbog et døgn efter min træning. Jeg kan godt lide at tænke tingene igennem, og hvis træningen har været svær, er det vigtigt for mig, at få tænkt det positive ind i træningen, for det er der altid. Men hvordan man bruger dagbogen, er individuelt og der ikke noget rigtigt eller forkert.”

Karina Skydt

“Jeg købte Min Hestedagbog som led i min rejse mod mere bevidsthed og følelse når jeg træner og omgåes min hest Fautino.

Jeg føler en enorm hjælp når jeg sidder og opdaterer og samtidigt reflekterer over både hans og min dag.

Jeg bliver bedre til at følge min mavefornemmelse og bedre til at se og lytte til hvad Fautino viser og fortæller mig.

Jeg kan varmt anbefale at investere i “Min hestedagbog”. Den er skrevet af og med kærlighed til hestene, og det skinner igennem både i bogen og i Camillas måde at være på.

To dele i mit liv som jeg ikke vil være foruden.”

Pernille Bredal Damm

Pernille Bredal Damm

“Jeg er sååå glad for Min Hestedagbog. Kæmpe kæmpe anbefaling! I min verden burde alle heste folk have en Min Hestedagbog. Jeg fik min hest for en uge siden og er allerede i fuld gang med at udfylde bogen. Det giver bare så god mening at kan følge Caro og min udvikling sammen. Jeg er helt sikker på at den vil gøre vores samarbejde nemmere, fordi det bliver noteret og ikke går i glemmebogen.

Også at skrive ned hvordan mit eget humør har været den pågældende dag, for det kan hun mærke, – det kan jeg jo se i min hestedagbog. Så alt i alt – den er og bliver pengene værd!”

Ida Kirstine & Bine

“Efter en tur på rideskolen og et dejligt bad, er jeg altid fordybet i Min Hestedagbog omkring dagens træning, også selvom jeg ikke selv har hest, men går på rideskole. Jeg synes det er fantastisk med en træningsdagbog, så jeg kan se hvordan det går fra gang til gang og jeg kan sætte mig nye mål. Min Hestedagbog er bare lige sagen. Den kan bruges både til egen hest, men også til den hest, man nu rider ude på rideskolen. Jeg synes det er sjovt at kigge tilbage, hvordan træningerne har været og hvordan udviklingen fortsætter.” 

Bine & Ida Kirstine

Lene Gertsen

”Jeg har været på fire ugers forløb “Less is succes” ved Camilla. Det har været vildt interessant, spændende og lærerigt. Camilla er meget detaljeorienteret. Det har givet mig mere fokus på de små ting, man kan og skal være opmærksom på. At få lavet telepati med min hest har været tankevækkende, med så mange ting Camilla har spottet og ramt rigtigt på. Andre ting har gjort mig klogere på, hvordan min hest har det. Det har været godt at få mentoring med og ikke kun den sædvanlige dressurundervisning, som man normalt får. Det har fungeret som en god måde at kommunikere på mellem Camilla og mig, at vi løbende begge har brugt Min Hestedagbog til daglige oplevelser, observationer og refleksioner med min hest under forløbet. Min Hestedagbog har været god for mig, fordi den har “tvunget” mig til at tænke over alle de små ting, som har betydning for min hest’ humør og træning. Jeg er begyndt at reflektere mere og være mere bevidst om, hvad jeg rent faktisk gør, når jeg rider og er sammen med min hest, i stedet for bare at gøre som jeg plejer eller noget tilfældigt. Jeg er begyndt at reflektere mere over, hvordan jeg selv har det og hvordan det påvirker samspillet mellem os. Jeg synes, jeg har fået meget ud af forløbet og glæder mig til at arbejde videre med de ting, jeg har lært.”

Anni Pedersen & Cecilie

”Min Hestedagbog er et helt fantastisk værktøj, der får dig til at reflektere over tingene, og tænke på en anden måde, når der skal sættes ord på tingene/følelserne. Min datter fik bogen i julegave, og den har fået både hende og jeg selv til at tænke mere over hvordan vi er sammen med hendes hest, og hvad vi laver sammen med ham. Det giver en hel anden og meget positiv måde at se tingene på, når vi får sat ord på. Min datter ser sin hest på en dybere måde. Hun er blevet mere sikker på hendes mavefornemmelse og “lytter ” efter hvad han siger til hende. Gode og inspirerende emner som Camilla tager op i bogen. Vi kan kun varmt anbefale Min Hestedagbog til alle store som små. Deres hest vil helt sikkert takke dem for det. En bog enhver hesteejer burde have. Vi er i hvert fald så glad for bogen og bruger den daglige.

Sophie Astrup

”Camilla hjalp mig og min 4 års hoppe fra vildt bukkedyr til arbejdsom middelsvær hest. Det tager tid og tillid, at opbygge en hest fra bunden og samarbejde med den når man skal til stævne. Hun har lært mig utrolig meget om hestens grundform, og hvor vigtigt en god opvarmning er! Gjort mig opmærksom på, at jeg som rytter også selv skal være i balance. Camilla har en fantastisk måde at få det bedste frem i både rytteren og hesten. Hun ved bare lige hvilke “knapper der skal trykkes på” for at vende noget negativt til noget godt. Jeg havde aldrig tænkt at min lille fuldblod/oldenborg blanding ville blive lagt mærke til på stævnebanen! Jeg kan kun varmt anbefale Camilla. Hun er altid seriøs, forstående og ikke mindst kærlig overfor hesten.”

Mette Carlqvist

”I gennem mere end 8 år har jeg haft den udsøgte fornøjelse at have Camilla som min og Virginias personlige træner. Camilla har en enestående evne til at læse vores behov og konstant udfordre os, så vi flytter os i den rigtige retning. Uden hende havde vi aldrig lært så meget og var aldrig kommet så langt. Hun har virkelig gjort en forskel for os. Som opstalder hos Camilla nyder jeg hendes store hesteekspertise og bliver meget inspireret af hende. Og jeg har lært hende at kende som et godt og ordentligt menneske, der bekymrer sig om os alle.”

Rebecca Backhausen

“Jeg har redet dressurundervisning ved Camilla på flere forskellige heste, hvilket jeg har været meget, meget glad for! Der er flere ting i Camillas virke som underviser, der har gjort, at hun er den ideelle træner for mig. Camilla lægger i sin undervisning stor vægt på korrekt grundridning, inden videreuddannelse af ekvipagen. Dette skaber et stabilt fundament for uddannelsen af den enkelte hest og rytter. Camilla er detaljeorienteret i sin undervisning, og bemærker selv de mindste ting der skal justeres, for at hest og rytter opnår en bedre kommunikation og et bedre samarbejde under ridningen. Camilla er også meget rytterfokuseret som underviser, hvilket betyder, at hun har fokus på, at rytterens indvirkning altid påvirker hesten og dens måde at arbejde på. I mine undervisningsforløb ved Camilla har jeg oplevet en underviser der lægger både sjæl og hjerte i at hjælpe mig og mine heste videre mod vores mål, uden på noget tidspunkt at gå på kompromis med hestevelfærden, og som altid har haft fokus på kommunikationen og harmonien mellem hest og rytter. Jeg skylder Camilla takken for at være blevet til den rytter jeg er i dag.”

Pernille Mariendahl

”Camilla har altid været et stort forbillede for mig indenfor hesteverdenen. Hendes tålmodighed, kærlighed, kunnen og forståelse for hestene er beundringsværdig. Hun har altid været dygtig til at hjælpe både med min hest’ og min egen udvikling. Om det var fra jorden eller når hun red min hest, var hun superdygtig til at vise mig og give mig en forståelse for, hvad min hest havde brug for, for at forstå mig og mine signaler. Jeg kan kun give Camilla min varmeste anbefaling.”

Dorte Dahl & Trille

”Camilla er meget passioneret. Når hun underviser vores datter Trille, handler det ikke kun om at ride rigtigt, men også om at føle og mærke hvordan ponyen har det. Vores datter har adhd og det kræver til tider tålmodighed af en underviser. Det må jeg sige, at Camilla hun har. Fra at Trille ikke kunne ride til nu kun 2 år efter, at kunne ride en flot LB. Trille har fået en helt fantastisk forståelse for det at have sin egen pony. For os som forældre uden i forvejen erfaring med heste, er det en kæmpe hjælp og giver ro, at vide, at hvis der bare det mindste med vores pony, kan vi altid spørge Camilla og hun hjælper med det samme. Camilla læser hurtigt hesten og rytteren, når de kommer ind til undervisning og tilpasser efter deres situation og behov.”

Laura Søsted

“Jeg har kendt Camilla siden 2012. Jeg har både prøvet at arbejde for hende og redet undervisning ved hende. Hun har altid været passioneret omkring det hun gør. Som underviser og arbejdsgiver er hun sjov, forstående, imødekommende og ikke mindst rigtig god til at kommunikerer. Hun er der altid. Jeg er enormt stolt af at have kendt Camilla i SÅ mange år og på sidelinjen kunne følge hendes udvikling af alt det hun har opnået. Hun inspirerer mig til at forfølge mine egne drømme og gøre det jeg gerne vil. Camilla er i den grad en respekteret og fantastisk kvinde, som jeg ser op til.”

Følg med på Instagram