Skip to content Skip to footer

Mine heste er ikke til salg

Mine heste er ikke til salg

𝑴𝒊𝒏𝒆 𝒉𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒆𝒓 𝒊𝒌𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒍 𝒔𝒂𝒍𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒏𝒐𝒈𝒆𝒕 𝒊 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒆𝒏! Det hænder da, at nogle spørger, om jeg vil sælge mine heste og endda kommer med bud. Det forstår jeg egentlig godt, for de er virkelig fantastiske!🥰 Men ikke noget beløb ville end ikke kunne få mig til så meget som at overveje det. Mine heste er ikke “bare” heste. De er min “bedste kammerat”, min “soulmate”, min “lillebror”, min “søster” og “barn”. Kærlighed som penge aldrig vil kunne komme imellem.❤️ Vi knytter bånd med vores heste og vores heste knytter bånd med os! Vores heste er ikke ligeglade med deres relationer, som den gamle tankegang siger om, at bare de får mad, så er de glade.😒 Jeg ved, at alle der har haft en hest ved, at det ikke er sandt! Hestene anser deres mennesker som en del af deres tribe. Heste har et stort tilknytningsbehov og er flokdyr. Sociale kærlige væsner med KÆMPE hjerter! Alligevel synes jeg slet ikke, det er noget vi taler nok om i ridesporten. Helt sikkert fordi, at der jo er et marked for heste og når der er det, så uanset hvor meget vi så siger, vi elsker hestene, så er der en form for ejer-slave forhold imellem os og dem… det er noget jeg tænker meget over det her dage… jeg har ikke den endelige løsning her og nu, men kan vi begynde at tale om det og faktisk være åbne for tiltag i ridesporten, der skal FREMME længerevarende relationer, så hestene ikke skal skifte hænder (omsorgspersoner, relationer eller klassisk betegnelse ejer) ubegrænsede mange gange i deres liv, udelukkende fordi vi mennesker kan tjene penge på dem. Det skar i mit hjerte, da en berømt hestehandler sagde i en TV serie fornyeligt, at alle heste var til salg, hvis buddet var godt UANSET så hesten var nogens kammerat eller ej🥲 Håber vedkommende kommer til at sælge dyre biler eller både i stedet for! Kunne man forestille sig en verden, hvor arbejdet med hestene kom fra hjertet. Det håber jeg af hele mit💓🙏🏽

Min Hestedagbog kan hjælpe dig med at blive endnu klogere på din hest’ unikke personlighed. I gennem nærvær, nysgerrighed og daglige refleksioner, vil jeres relation og forståelse uundgåeligt blive stærkere. Du vil blive skarp på, hvad der fungerer godt og hvad der ikke gør for lige netop dig og din hest.

Min Hestedagbog af Camilla Borregaard

Min Hestedagbog

399,- kr.

Igennem refleksion, nysgerrighed og overblik, kan Min Hestedagbog hjælpe dig til at blive mere nærværende og få en endnu større forståelse for din hest’ personlighed og behov. Ved at se på vores heste med nysgerrige og kærlige øjne, vil vores connection herigennem med dem uundgåeligt blive stærkere. Min Hestedagbog hjælper dig til dagligt i 220 dage at have fokus på din hest og jer som enhed. Derudover er der 12 udvalgte emner, der skaber rum for dine egne refleksioner og erfaringer med din hest. Denne dagbog er JERES. I skal bruge den præcis som det giver mening for jer. Formålet med dagbogen er nemlig at se din hest som et individ og dig og din hest som en enhed, samt tage et opgør med begrænsede overbevisninger om, hvordan hesten SKAL være eller hvad du SKAL gøre. Derfor vil jeg med Min Hestedagbog invitere dig til at skabe mere bevidsthed i samværet med din hest og se jeres connection vokse.

På lager: 1 – 3 dages levering

Følg med på Instagram