Skip to content Skip to footer

Et af mine favorit emner i Min Hestedagbog – Do what works for you

Et af mine favorit emner i Min Hestedagbog – Do what works for you

𝑫𝒐 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒘𝒐𝒓𝒌𝒔 𝒇𝒐𝒓 𝒚𝒐𝒖. Ultimativt et af mine favorit emner i Min Hestedagbog, fordi det udspringer af den ånd og menneskesyn om, at vi er eksperterne i vores eget liv (et af mine gamle politiske favorit slogans😄).

Det syn har jeg igennem årene mere og mere implementeret i min verden med hestene, fordi hestene lige som os mennesker er SÅ unikke og SÅ forskellige. Faktum er, at hvis noget ikke passer til os eller vores hest, så kan det se nok så rigtigt og flot ud på papiret – men det vil ikke fungere for os!!! 🫨 Så har vi desværre lært (både med mennesker OG med heste) at vi skal forcere det – vi skal få det til at passe ind i kassen!

Når vi så reagere på det (mennesker som heste), så er vi bare for 𝒔𝒆𝒏𝒔𝒊𝒕𝒊𝒗𝒆, 𝒔𝒂𝒓𝒕𝒆 𝒐𝒈 𝒃𝒆𝒔𝒗æ𝒓𝒍𝒊𝒈𝒆 🥴 Do what works for you, handler ikke bare om at kaste alt over bord, men det handler om at justere eller fjerne det, der ikke fungerer for dig og din hest og faktisk turde gå med din fornemmelse. Hvad er det bedste kendetegn på, om noget er det rigtige for dig og din hest?

Det er, hvordan det føles! Føles det godt eller føles det skidt? Altså sådan ægte inden i. Hvis noget føles off, så TRO mig; så er det fordi, at det er det❤️❤️❤️

Uddrag fra emnet som er nr 4/12 i Min Hestedagbog:

”Målestokken for om noget er rigtigt for jer, må være.

1. Fungerer det for jer?
2. Er i glade og trygge sammen?

Hvis du kan sætte flueben ved de to, så pyt med hvordan andre mener det bør være eller gøres. Vær åben og nysgerrig og do what works for you.”

Min Hestedagbog kan hjælpe dig med at blive endnu klogere på din hest’ unikke personlighed. I gennem nærvær, nysgerrighed og daglige refleksioner, vil jeres relation og forståelse uundgåeligt blive stærkere. Du vil blive skarp på, hvad der fungerer godt og hvad der ikke gør for lige netop dig og din hest.

Min Hestedagbog af Camilla Borregaard

Min Hestedagbog

399,- kr.

Igennem refleksion, nysgerrighed og overblik, kan Min Hestedagbog hjælpe dig til at blive mere nærværende og få en endnu større forståelse for din hest’ personlighed og behov. Ved at se på vores heste med nysgerrige og kærlige øjne, vil vores connection herigennem med dem uundgåeligt blive stærkere. Min Hestedagbog hjælper dig til dagligt i 220 dage at have fokus på din hest og jer som enhed. Derudover er der 12 udvalgte emner, der skaber rum for dine egne refleksioner og erfaringer med din hest. Denne dagbog er JERES. I skal bruge den præcis som det giver mening for jer. Formålet med dagbogen er nemlig at se din hest som et individ og dig og din hest som en enhed, samt tage et opgør med begrænsede overbevisninger om, hvordan hesten SKAL være eller hvad du SKAL gøre. Derfor vil jeg med Min Hestedagbog invitere dig til at skabe mere bevidsthed i samværet med din hest og se jeres connection vokse.

På lager: 1 – 3 dages levering

Følg med på Instagram