Skip to content Skip to footer

Vores heste går altså ikke til ridning for deres egen skyld, men ene og alene for VORES.

Vores heste går altså ikke til ridning for deres egen skyld, men ene og alene for VORES.

Derfor har vi et KÆMPE ansvar for vores ridehestes trivsel og rideglæde. Helt ærligt så oplever jeg, at vi mennesker kan være super arrogante i ridesporten. Vi opfører os og snakker som om, at hestene er heldige, at de har os. Alt imens sandheden er, at det er os, der er heldige at have dem. Noget-for-noget er altså ikke kærlighed. Sorry to say. Så hvis du kun elsker din hest, når du kan ride på den, så elsker du den ikke. Jeg elsker at ride. Jeg elsker at ride dressur. Jeg elsker at udvikle mig som rytter og jeg elsker at uddanne heste. Det er noget af det bedste, jeg ved. Men jeg bliver ked af det, når prominente trænere siger, at det der med at ride på hestens præmisser, det eksisterer ikke, for hestene vil hellere gå på græs hele dagen med sine andre hestevenner og spise sig tyk end være sammen med os. Jeg oplever ikke, at det behøver være enten eller, men sagtens kan være både og. At min hest selvom der er græs og gode kammerater på folden, glædeligt kommer mig i møde, vel vidende det er for at tage ud at ride dressur. Det er blevet en kerneværdi for mig. Det betyder også, at jeg kan finde på at skippe en ridetur, hvis ikke jeg føler min hest er oplagt til det eller hvis jeg kan se, han lige hygger sig så godt med noget andet. Kan man så være seriøs rytter? Det mener jeg godt man kan. Hvis ikke, så er det forventningerne der skal justeres og ikke min hest’ trivsel.

Jeg har skabt Min Hestedagbog, for at hjælpe ryttere med at få en endnu bedre relation til deres heste igennem øget bevidsthed og en stærkere fornemmelse for, hvad deres hest har brug for, hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Min Hestedagbog af Camilla Borregaard

Min Hestedagbog

399,- kr.

Igennem refleksion, nysgerrighed og overblik, kan Min Hestedagbog hjælpe dig til at blive mere nærværende og få en endnu større forståelse for din hest’ personlighed og behov. Ved at se på vores heste med nysgerrige og kærlige øjne, vil vores connection herigennem med dem uundgåeligt blive stærkere. Min Hestedagbog hjælper dig til dagligt i 220 dage at have fokus på din hest og jer som enhed. Derudover er der 12 udvalgte emner, der skaber rum for dine egne refleksioner og erfaringer med din hest. Denne dagbog er JERES. I skal bruge den præcis som det giver mening for jer. Formålet med dagbogen er nemlig at se din hest som et individ og dig og din hest som en enhed, samt tage et opgør med begrænsede overbevisninger om, hvordan hesten SKAL være eller hvad du SKAL gøre. Derfor vil jeg med Min Hestedagbog invitere dig til at skabe mere bevidsthed i samværet med din hest og se jeres connection vokse.

På lager: 1 – 3 dages levering

Følg med på Instagram