Skip to content Skip to footer

Jo bedre du er til at mærke dig selv, jo bedre kan du mærke din hest…

Jo bedre du er til at mærke dig selv, jo bedre kan du mærke din hest…

og andre for den sags skyld. Det gælder både i vores fysiske krop men også i vores indre. Vi er som mennesker rigtig gode til at projicere. Vi projicerer på hinanden men også vores heste. Hvad vil det sige at projicere? Det er når, vi overfører egne følelser, forestillinger, egenskaber og så videre over på andre. En hverdagshistorie var en af mine elever, der havde besøg af en veninde i stalden. Hun skulle se hende ride, for nu gik det lige så godt. Til hendes store skuffelse og frustration, var hendes hest meget ukoncentreret, sagde hun. Han gjorde slet ikke som hun bad om og virkede meget anspændt… og så lige den dag hvor veninden skulle se, hvor godt det gik!!Typisk!! Jeg kunne ikke lade være med at smile og spørge hende, hvordan hun egentlig selv havde det med, hendes veninde kom og kiggede? Var hun muligvis selv ukoncentreret og anspændt. Jo bedre vi kender os selv, jo bedre ved vi, hvad der er vores eget og ikke andres! Omvendt bliver vi samtidig bedre til at mærke, hvad der så er andres. Jeg synes selvbevidsthed og energi, er noget af det mest spændende at arbejde med også i samværet med mine heste.

Derfor har jeg skabt Min Hestedagbog, som er et redskab, der kan hjælpe ryttere med at tage deres relation til deres hest til next level, men også øge deres egen selvbevidsthed, livsglæde og nærvær.

Min Hestedagbog af Camilla Borregaard

Min Hestedagbog

399,- kr.

Igennem refleksion, nysgerrighed og overblik, kan Min Hestedagbog hjælpe dig til at blive mere nærværende og få en endnu større forståelse for din hest’ personlighed og behov. Ved at se på vores heste med nysgerrige og kærlige øjne, vil vores connection herigennem med dem uundgåeligt blive stærkere. Min Hestedagbog hjælper dig til dagligt i 220 dage at have fokus på din hest og jer som enhed. Derudover er der 12 udvalgte emner, der skaber rum for dine egne refleksioner og erfaringer med din hest. Denne dagbog er JERES. I skal bruge den præcis som det giver mening for jer. Formålet med dagbogen er nemlig at se din hest som et individ og dig og din hest som en enhed, samt tage et opgør med begrænsede overbevisninger om, hvordan hesten SKAL være eller hvad du SKAL gøre. Derfor vil jeg med Min Hestedagbog invitere dig til at skabe mere bevidsthed i samværet med din hest og se jeres connection vokse.

På lager: 1 – 3 dages levering

Følg med på Instagram