Skip to content Skip to footer

Hvem og hvad rider du for?

Hvem og hvad rider du for?

Da jeg var yngre, var jeg ambitiøs konkurrencerytter. Det betød også, at jeg startede stævner for at være den bedste og vinde. Når man har det på den måde, hvor man måler sin egen værdi på ens resultater, så bliver man afhængig af gode karakter og dermed bliver man afhængig af hvad andre mener om en og af anerkendelsen fra andre… Funny story, så gik jeg i mange år og troede at mine heste blev stressede når der var tilskuer. Indtil en dag Maystro, den kloge fyr, gjorde mig opmærksom på, at det var MIG der blev påvirket af, om der kom tilskuer. Det var MIG der pludselig så ændrede gear, forventningerne steg en grad og derved “stressede” mine heste, fordi nu skulle vi dælme vise hvor gode vi var. Jeg er stadig en stræber. Jeg stræber efter at blive dygtigere og udvikle mig, men i dag er jeg bevidst om, ikke at skulle måle mig selv med andre. I dag kigger jeg på og mærker mine heste og lader dem afgøre, om jeg er på rette vej eller ej. Jeg fortæller det her, fordi jeg igennem årene både som underviser og som dommer har erfaret, at det bestemt ikke kun er mig, der har haft det på den måde. Til dig der har brug for at høre det: Vær tro mod dig selv og din hest. Du ved når ridning har rørt din sjæl og ikke dit ego, og det samme gør din hest.

Min Hestedagbog kan hjælpe med at holde fokus på det der virkelig betyder noget, vores hest og vores hverdag sammen med den. Den kan hjælpe med at skabe bevidsthed på hvordan din hest har det, hvordan du selv har og hvad det har af betydning for lige netop jer.

Min Hestedagbog af Camilla Borregaard

Min Hestedagbog

399,- kr.

Igennem refleksion, nysgerrighed og overblik, kan Min Hestedagbog hjælpe dig til at blive mere nærværende og få en endnu større forståelse for din hest’ personlighed og behov. Ved at se på vores heste med nysgerrige og kærlige øjne, vil vores connection herigennem med dem uundgåeligt blive stærkere. Min Hestedagbog hjælper dig til dagligt i 220 dage at have fokus på din hest og jer som enhed. Derudover er der 12 udvalgte emner, der skaber rum for dine egne refleksioner og erfaringer med din hest. Denne dagbog er JERES. I skal bruge den præcis som det giver mening for jer. Formålet med dagbogen er nemlig at se din hest som et individ og dig og din hest som en enhed, samt tage et opgør med begrænsede overbevisninger om, hvordan hesten SKAL være eller hvad du SKAL gøre. Derfor vil jeg med Min Hestedagbog invitere dig til at skabe mere bevidsthed i samværet med din hest og se jeres connection vokse.

På lager: 1 – 3 dages levering

Følg med på Instagram